Gott nytt!

Vill önska alla ett gott nytt år.

Vi ska tillbringa denna nyår tillsammans med min mamma och Johan! Vi ska äta 3 rätters och dricka ett glas vin, säkerligen lite skumpa vid 12 slaget också, lilleman sover väl som vanligt vid 19-20 så han missar raketerna men vi ska kika på dem från balkongen. Vi sover där så vi slipper flytta på lilleman när han sussar sött.

Hoppas alla mina vänner får en fin och glad nyår, drick inte för mycket och ta det varsamt.

Bild på Theos nyårsbody kommer sen, så fin är den!

Växten!

Sån växt är det, tål den inte värme, kyla, vatten?? Varför fortsätter den att dö? Trist att en växt för 150 kronor ska dö efter en månad faktiskt! Precis som den förra, jag tänkte att det måste varit något fel med just den, för den ramla ihop den med bara sådär, men de måste vara något annat som är fel eftersom denna med vill dö :(

Varför vill inte min växt överleva??! Vad gör jag för fel, trivs den helt enkelt inte hos oss? Hade en likadan förra året, den stendog också bara sådär, jag varken övervattnar eller snålar !

8 månader

Igår blev fina lilleman 8 månader, fy vad tiden går fort. Snart är det slutet av april och lillemans 1-års dag, kan inte fatta't! Han kom ju nyss, precis nyss liksom? Lilla vän vad mamma älskar dig, du är mitt allt <3 livet vore inte helt utan dig!

Annandag jul

Igår besökte vi Theos farmor för kalkonmiddag och julklappasspel, vi vann en nackkudde med hörlurar i och en tvål, roligt hihi. Theo fick julklappar, bland annat en bok, en film och en rullande bebisspegel, och eftersom Theo älskar att se sig själv i spegeln så var den ju perfekt ;)

Vi var även förbi Ikea och köpte nytt v-rumsbord och en kista till Theo där han kan förvara sina leksaker, ja inte alla men mycket fick plats där i :) eftersom vi bor på 50 kvm så får vi tänka praktiskt med de saker vi köper, vi behöver mycket förvaring, och till klädkammaren köpte jag även 2 större lådor där massa bråte fick plats, tro mig när jag säger att jag inte är en samlare, jag slänger/skänker/säljer allt jag inte behöver, nästan så jag ger bort kläder jag ännu inte köpt, haha nä då!

Theo älskar det nya bordet för han når ALLT, och då säger mamma aj aj, och då låtsas gråter han haha.

Juldagen

Idag har vi varit hos mormor och morfar Johan hela dagen lång och vi har precis kommit hem, Theo leker med sina julklappar och vi ska börja med middagen som blir potatisgratäng och kyckling.

Jag längtar till imorgon för då bär vi av till boxholm på lite julfirande, och när vi ändå har vägarna förbi Linköping så ska vi smita in på Ikea för ett nytt vardagsrumsbord och lite smått och gott!

Julen

Då var julafton slut och vi är himla nöjda, god mat, fina klappar, glada miner och himla mysigt att fira med hela min familj. Theo blev helt överväldigad av alla paket han fick och slängde sig bland sina klappar. Papper, snören och kartonger är ju faktiskt också rätt roligt tycker Theo;) Nu måste vi bara införskaffa en slags större förvaring där han kan ha alla sina nya leksaker.

Julen är inte direkt slut för oss, för vi ska till svärmor och fira imorgon också, det blir kalkonmiddag och julklappsspel.

Hoppas alla har haft en fin jul.

Julafton

Igår var min sambo tvungen att åka och jobba klockan 8 på kvällen, han var inte hemma förrän 2 inatt, jag tyckte det var jätte tråkigt och hade hellre suttit med min älskling och myst kvällen innan julafton!

Men men, lilleman var lite bökig inatt och trodde han skulle få komma upp och leka klockan 1 inatt, så jag tog upp honom och så sov han bredvid mig istället, vilket han ALDRIG mer kommer få göra, jag vaknade vid 5 imorse av ett högt duns och sen gallskrik från Theo, jag blev livrädd och började leta i sängen, sprang upp till hans säng, men ingen bebis, sen såg jag att han låg mellan sängen och byrån nere vid fotändan, då har han alltså krupit iväg utan att ha väckt mig och sen ramlat ner från sängen! Jäkla start på julaftonsmorgon.

Önskar er alla en vit(alkoholfri) och god jul! Kram

Dec. 22, 2012

Riktig slappardag här hemma, vi går fortfarande omkring i pj's och myser. Men snart ska vi klä oss och dra ut och kolla lite kläder åt lilleman, han växer ju så det knakar och nu kan han inte alls ha sina 68a kläder längre, och vissa 74a är också för korta, men 80 är alldeles för stort så, knepigt det där!

Ha en fin lördag mina vänner.

Klart inför jul

Nu är vi klara, allt är klart inför julafton och älsklingen har börjat sin ledighet, så freaking underbart! Vi har precis ätit toast och jag dricker ett glas vin, jag ska be killen om fotmassage sen är livet toppen. Imorgon ska vi slå in klapparna och bara ha en mysardag. Och på söndag ska vi till mamma och göra julgodis, äta lite julmacka och mysa.

Idag köpte vi tandborste till lilleman så han kan borsta sina bissingar, så sött!

Livsstilsändring

Jag ska gå ner i vikt, jag tar hjälp av en app som hjälper mig hålla koll på hur mycket jag får äta per dag, jag överdrev lite och ska äta 1200 kcal om dagen, vilket är ganska lite, men jag hoppas kunna klara det. Jag ska även köpa Cambridge och köra det i en hel månad, också lite överdrivet men jag behöver en kickstart, och sist jag körde Cambridge, för 2,5 år sen, så minskade jag 15 cm i midjan på 3 veckor. Så jag hoppas det ger lite ny energi och glädje så jag orkar fortsätta vara duktig med maten efter. Jag ska alltså inte börja med träning när jag kör Cambridge, det avråder dom, men efter det startar jag mitt hemmaschema. Cambridge eller måltidsersättare passar ju faktiskt utmärkt när man är hemma med barn, för det tar ju 1 minut sen är maten klar;) hoppas bara att jag inte blir trött och orkeslös, det blev jag inte sist men då hade jag iof inte barn, hehe.

Äsch, jag tror på detta och jag börjar redan nu sakta med säkert vänja mig av med gamla vanor, tex mjölk i kaffet, ska försöka skippa det, onödiga extra kalorier! Och sen dricka mycket vatten, ska börja ha en vattenflaska med mig och ta en slurk då och då.

Torsdag

Äntligen är det snart fredag eftermiddag och min älskling kommer hem från jobbet och är hemma med oss i 2 veckor, det ska bli så härligt, både för mig med lite avlastning och att få vara en hel familj ( den som kom på ordet föräldraLEDIGT, ja den har nog aldrig varit hemma med sina barn, haha ) inte fan är man ledig inte, fullt sjå hela dagarna skulle jag vilja säga.

Just nu sitter jag på toan med en lilleman i knäet för han vägrade vara på golvet, men ändå ska han ner hela tiden? Haha underbara liv <3

Hår

Bra att morgonen gick fort idag, för klockan 10 ska jag och Theo stå väntandes utanför stan och köpa hårfärg, sen ska jag hem direkt och slänga i färgen så fort lilleman somnat vid lunch. Det var bra att mitt hår var så fint och obehandlat innan jag färgade igår, för igår blev det inget slitet men det lär det ju bli idag, men det hade varit värre om jag redan hade mycket kemikalier i från början kan jag tro. Hoppas det blir ordning på mitt hår, hår är viktigt!

Hårfanskap!

Blonderade mig ikväll, och ja, jag är orange och fläckig i huvudet, så imorgon klockan 10 är det jag och Theo som är först på stan för uppdrag rädda mammsens hår! Ska köpa 2 förpackningar och färga om och sen kommer Lisa med silverschampo åt mig rar som hon är <3! Så hoppas vi det blir någon förbättring iaf, jag visste väl att jag inte skulle bli platinablond efter en blekning, men va fan detta är hemskt alltså. Ser ut som en jäkla tigerkaka i huvudet :/

Gåendet

Detta med att Theo "antyder" att han vill gå, jag läste att första steget till att börja gå var att ställa sig upp, dra sig upp mot saker, börjar våga släppa taget om saker, förlitar sig på att det är riskfritt att släppa taget och kliva iväg, ja så är Theo. Han är försiktig ibland och tar god tid på sig att gå från soffa till bord, men ibland släpper han bara taget och står helt själv och då händer det lätt olyckor, och som ni vet går det snabbare än man tror och man hinner inte vara där jämt och fånga upp de små liven, därför vill jag faktiskt ha en hjälm, inte för att slippa vara där hos honom, utan för att jag vill verkligen inte att han ska slå sig i skallen, bredvid honom kommer jag alltid att vandra ändå, och då vill jag helst att han ska ha en hel skalle!

Man kan ju tyvärr inte stoppa honom från att lära sig saker, även om jag tycker att han kan lugna ner sig några gram så man hinner andas ibland :)!

Theo

Theo har alltid varit en bebis som velat gå, stå och hoppa, aldrig ligga ner och chilla på en matta liksom, han ville hellre stå upp när han bara var 2 månader, han stod jämt, och gör fortfarande!!

Och nu har han i några veckor börjat med att gå och börja släppa taget om saker och snabbt ta tag i nästa sak, typ från soffkanten till bordet eller från en byrå till nästa sak, aa sådär ni förstår. Så igår provade vi gåvagnen och gu vilken fart han fick, tjoho vad kul det var haha. Måste nog köpa en hjälp till honom! På riktigt, 7,5 månad är för tidigt för att gå så mycket som han gör, det är livsfarligt ju.

Någon som vet vart man köper en sådan hjälm?

Bord

Nu ska jag banne mig ha ett nytt vardagsrumsbord, kosta va de kosta vill!! Theo ställer sig upp mot högsta kanten av vårat nuvarande provisoriska bord och det är livsfarligt. Så när vi åker till svärmor annandagen så svänger vi in på Ikea och köper ett nytt, på 4 ben, som inte välter!!!

Farliga bordet!

Helg

Sjukstuga har vi haft här hela helgen, men nu verkar det vara över tack gode gud.

Jag och lilleman ligger bänkade i soffan och ska kolla på julkalendern nu, efter den kommer säkert lilleman somna och då ska jag med vila lite. För denna vecka blir det extra tidiga mornar och sena kvällar för mig, pappan brukar ta Theo när han går upp annars så jag brukar få sovmorgon till kvart i 6-6 där någonstans, men nu får jag ta Theo på morgonen direkt för Robban börjar tidigare denna vecka, och slutar senare också. Men vad gör väl det, när han slutar jobbet på fredag så har vi semester ihop i TVÅ veckor :D!!

Jag och Theo hade läsning imorse ;)

Fy fan!

Jag vill aldrig mer vara magsjuk, fy fan vilken natt/morgon jag har haft! Mamma och Johan är på g hit för att hämta upp lilleman, så jag kan få vara sjuk ifred. Mamma skulle köpa med sig cola och blåbärssoppa som jag förhoppningsvis får behålla i magen.

Tack för smittan Daniella !!!! :(

Kväller

Lilleman sover och nu ska jag och älsklingen se på film och mysa i soffan!

Hoppas inte sambon måste hoppa in och jobba imorgon :( vill ha han hemma!

Freedaag

Och så var helgen här igen, vi steg upp halv 6 imorse, och nu är lilleman lite trött igen. Han vaknar ju mellan 5-6 varje morgon, sen sover han igen efter 1,5 timme, sen sover han lunch och eftermiddag, men jag tänker att han bara sover 2 gånger/dag eftersom den där morgonsovstunden typ tillhör nattsömnen eftersom han prompt ska upp så tidigt!

Igårkväll var vi och handlade och då hittade jag några nya tvättisar, med Tom & Jerry på, söta!

Åh!

Självklart gick inte bilderna att ladda upp nu så resten kommer ikväll :)

Möblera

Idag har jag och lilleman möblerat om i hemmet, ja jo jag blev hel nöjd! Ville få bort lillemans lekhörna från vardagsrummet och in till hans hörna i sovrummet, självklart kommer han mestadels sitta i vardagsrummet och leka ändå, vardagsrum är ju trots allt en samlingsplats, centrumet av hemmet liksom, men det ser mycket bättre ut såhär. Ni som inte känner mig vet ju kanske inte hur det såg ut innan men visar ändå :)

i s-rummet hamnade möbeln som stod i v-rummet, i v-rummet hamnade byrån som stod i hallen, och i hallen hamnade en av byråerna som stod i s-rummet och den andra byrån som stod i s-rummet hamnade i klädkammaren, så nu är alla kläder samlade i den lilla klädkammaren vi har! Vad skulle jag göra utan min klädkammare??!

Bvc

9,5 kg och 73 cm kort är min lilla prins nu vid 7,5 månad. Theo charmar alltid våran snälla bvc tant och hon tycker han är så go och fin, och det har hon ju alldeles rätt i!

Lilleman somna när vi kom hem vid halv 12 och vakna halv 1, men ja tog upp han och la han mot mig i soffan så han somna om igen, skönt för honom, han behöver sömnen, eftersom det inte blev många timmar inatt.

Här är killen som ska ställa sig mot precis allt, smått som stort, klättra i hyllor och över dammsugare, u name it!

Skit!

fy vilken bajsnatt vi haft, lilleman sovstrejkade i natt igen, vaknade halv 1 och trodde han skulle få vara vaken, pappan tog han då ett tag, tillslut blev väl han så frustrerad så han la Theo i våran säng och vände sig om, jaha tack tänker jag och drog Theo intill mig, och liten kröp närmre och närmre mig, tillslut låg jag så långt in mot väggen att jag trodde grannarna skulle se min rumpa puta ut på andra sidan väggen, snodde mitt täcke gjorde han också, men allt för att liten ska få sova! Han sov några timmar sen vakna igen, vred och vände sig hela natten, sjukt jobbigt, VARFÖR sover du inte lilla unge? Är det tänderna som skaver igen eller vaaaaad? Han ville upp halv 6 och då var de bara för oss att gå upp och börja dagen, nu har han fått välling och sover på mitt bröst igen!

Jag har väl sovit 3 timmar inatt, frusit halvt ihjäl och har väl både nackspärr och ryggskott nu. Jag är skitsur idag och önskar jag kunde få lägga mig i ett varmt bad och dricka ett stor kopp kaffe och bara vara! Men icke, ska försöka lägga Theo i sängen sen ska jag passa på att göra frukost och sen ska vi till bvc halv 11.

Lekdag!

Idag har vi umgåtts med Leon och Daniella hela dagen, William och Linda var också med och busade ett tag, mysig dag! Leon och William är ungefär 16 månader, men det funkar att leka ändå, bara man håller lite koll och så får man säga åt stora grabbarna att vara försiktiga och sådär, dom var så duktiga och varsamma med Theo.

Fick testa på att vara 2 barns mamma i 20 min när Daniella var och lämnade sin kille på jobbet, gick utmärkt, iof var båda barnen nyvakna så dem var lugna och mysiga, kan tänka mig att en 7 mån och en 16 månaders annars skulle vara väldigt "jobbigt", ansträngande, båda är ju så himla beroende av en. Nä en till mini väntar vi med!

Jag fick en present av Daniella idag, 2 burkar från TGR som jag kikat på och önskat mig, TACK fina du.

Tack

Yes, Theo förstod vad vi menade med att vi behövde lite sömn, han sov hela natten, iof gick han upp halv 6, men det gör inget, huvudsaken är att han sover hela natten så man slipper de där avbrotten i sömnen! Jag ska nog börja gå och lägga mig 20-21 igen, har varit vaken framåt 22 nu ett tag men det funkar inte för mig! Jag vill få ut så mycket sömn jag kan eftersom jag inte är en sån där som kan sova på dagarna, har jag väl gått upp kan jag inte somna om, inte ens på morgonen!

Skksbelemfbe

Dagen bara försvann idag, lika bra det! Bajs skit dag!
Sambon blev inkallad på jobb vid halv 2 (fastän han skulle va ledig idag) så de va bara för han att klä på sig och ge sig ut, får väl se när han kommer hem ikväll. Jag och lilleman ska inte röra oss från detta hem, vi ska bara vara inne och mysa och busa tills det är sovdags!

Hoppas inga tänder spökar inatt för päronen i detta hem vill/behöver sömn! Är inte alls samma glada, pigga och positiva kvinna utan min sömn, jag känner mig nedstämd och blä idag. Fasen vad viktigt det är med sömn!

Dumma app!

Appen har inte fungerat sen i torsdags tror jag, suck. Känner mig inte "hel" om jag inte får blogga av mig. Men vad har hänt under helgen då, hum. Lilleman sov hos sin mormor och morfar Johan i lördags, jag och sambon fixade julklappar med mina brorsor på stan och myste sedan hela kvällen, jag sov till 8a på morgonen! Lyx, men lika trött är man för dä, om inte tröttare.

Igår kväll kl 8 "fick" Robban åka ut och jobba, köra till Nyköping och fixa och dona, han var nog hemma vid 1 igen, så idag är han ledig, tur det egentligen för fy tusan vilken natt vi haft, jag hade värk i magen som jag aldrig känt innan, jag misstänker gallsten faktiskt, det var inte som mensvärk utan det krampade och gjorde ont när jag tryckte på magen så jag fick tillbringa 2 timmar i badet och skölja varmt vatten mot magen, tillslut gick det över, och inte nog med det så hade Theo nån cp-natt och vägrade sova och grät och grät, han var vaken från 3-5 och från 6-7 sen somnade han äntligen bredvid mig i 3 timmar, men det är så synd om han, för jag antar att det är hans tänder, han har ju nu fått 2 tänder och kan bara tänka mig hur ont det gör när de tränger igenom, mitt lilla hjärta! Nästa gång han gråter sådär och vi vet att de är tand på g så ska jag ge Alvedon direkt! Nu är han på sitt vanliga busiga humör och allt är frid och fröjd :)

Kånk

Jag är så himla bäst, ibland undrar jag hur man lyckas med så mycket helt själv. Power till mig !

Jag kånka med lilleman ner i källarn och drog upp julegran och massa pynt, och så har vi pyntat hela dagen lång. Nu sover liten och jag har precis fått i mig dagens första mål, not okay!
Hoppas min man kommer hem innan jag hinner somna idag så jag kan få en puss.

Snö

Alltså, är folk glömska eller något? Jag menar, vi bor i ett land där det är 4 årstider, vår, sommar, höst och VINTER, alla verkar vara så himla chockade att det snöar varje år, men hallå!!! Det snöar varje år, glömmer ni det på resan genom de 3 andra årstiderna eller whats up?! Plogarna kör för fullt, folk jobbar dag in och dag ut med att skyffla bort snön för att människor ska kunna ta sig till jobb och dagis osv, men jag menar, ni vet att ni kan bli insnöade och sen blir ni skitförbannade för att plogbilen inte varit vid just eran bil så ni kan ta er iväg till jobbet, ett tips, skaffa en skyffel, vantar och mössa och en isskrapa :D Föräldrar med barnvagnar blev så förbannade igår på min facebook för att det var trögt att köra i snön, men haha ni är för roliga! Antingen stannar ni inne helt enkelt och har ni MÅSTEN så får ni väl klä er varmare och spänna dit skidor på barnvagnen om ni inte vill att det ska gå trögt :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3974229/images/2012/pic_50bf1487e087c30f74423247.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3974229/images/2012/pic_50bf1487e087c30f74423247.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3974229/images/2012/pic_50bf14bcddf2b34cb6000010.jpg" class="image">

Julklappar

Jag lyssnar på min kloka mor, så de blir inga julklappar till lilleman, han får ju JÄMT saker av oss, han har leksaker till ett helt kompani och kläder får han så fort jag hittar något fint, vilket är varje gång jag är i en affär som har barnkläder haha. Ska nog köpa något symboliskt bara eftersom det är hans första jul, kanske ett smycke eller berlock som han kan spara och ha när han är äldre och berätta för sin framtida fru att "denna berlock fick jag av min mor och far min första julafton".

Jag tror för övrigt att det är dags att rensa bort Theos minibebis leksaker, herregud, min lilla bebis är inte en liten bebis längre, nu är han en större bebis, 7 månader, han är en helt underbar liten människa. Och jag är så stolt över han varje dag!

Dec. 04, 2012

Sambon jobbar över idag men är väl strax hemma hoppas jag, så vi hinner ses lite iaf!

Köpte nya ljuslyktor idag, från åhlens. Himla enkla och fina, och juliga ;)

Köpte också en väggdekor igår som jag placerade på en skjutdörr som vi har mellan kök och vardagsrum.

En fråga?!

Eh, köper man egna julklappar till sin 7 månaders bebis? Vet ju att mormor och morfar och farmor kommer ge saker till lilleman, men som förälder ? Nästa år så är de klart vi gör de för då är han ju 1,5 år och kanske fattar mer, men nu? Vet faktiskt inte haha.

Kväller

Ibland när jag sätter mig i soffan såhär på kvällskvisten så undrar jag vart dagen tog vägen. Idag var jag och lilleman på stan ett par timmar, vi handlade kläder till mig, en familjeram, lite juldekorationer och lite julklappar, jag måste köpa mossa, vart köper jag det!?

Lilleman har somnat och vi har precis ätit middag. Nu ska vi pyssla lite och sen mys i soffan och sen soooooova!

Julkalender

Lilleman sover igen och jag sitter med mitt nya julkaffe som jag fick i födelsedagspresent och väntar på att julkalendern ska börja, vilken lyx man har som förälder ibland, eller jag ska väl inte jubla ännu, lilleman kan ju vakna om allt från 1 minut till 1 timma ;) idag hoppas jag han sover länge, för mamma vill ha lite egentid denna morgon, sovit jätte konstigt.

Jul i vårt hus !

Jag och lilleman ska ge oss ut på stan och leta efter lite mer juldekorationer att ha i hemmet, det saknas lite rött! Så vi får se vad jag kommer hem med. Hittade inga kläder igår som föll mig i smaken heller så ska väl slå ett öga på det idag också!

Kanske skulle börja sy egna kläder så jag får precis det jag vill ha? Eftersom jag har en "smal" midja, större byst och breda höfter så ska jag ha lite mer åtsittande toppar upptill som sen svänger ut lite vid höfterna, ja alltså om jag inte vill se ut som en uppstoppad korv då. Tror den formen jag menar heter A-formade toppar. Igår hatade jag allt vad som hade med kläder att göra, eller så hatar jag modet som är nu helt enkelt, antingen är allt as långt bak och jätte kort framtill, eller så är tröjorna bara som en stor fyrkant så det ser ut som man ska tälta och inte har några som helst former, ae allt sitter konstigt, visst jag har gått upp i vikt också, det är massa preggo kilon kvar + lite till! Men tror faktiskt det är klädernas fel också, de är sydda på ett konstigt sätt som jag inte gillar. Bara för man är större så vill man inte se ut som ett tält, jag vill visa upp mina bästa kroppsdelar, inte gömma allt. Rund är också en form och man kan vara drop dead gorgeous iaf ;)

Dec. 02, 2012

Maten igår på Texas var massa god som vanligt, jag tog spjäll och dem är så möra och fina, inte alls som såna man kan köpa i affären, och det är så mycket kött på dem, mums! Fast inga spjäll är godare än min mammas som hon gör till julafton, längtar tills jul!

Idag ska vi ut och kolla lite på stan, jag har fått presentkort lite här och var så ska se om jag hittar något roligt...till MIG SJÄLV! Till lilleman är det inte alls svårt att hitta saker, men jag vet inte vad jag har för stil längre så det är svårare till mig själv. Gillar inte "tonårs" stilen längre för jag är ju faktiskt vuxen nu, men vill ju inte heller klä mig som en tant, haha. Vill ha sköna men fina kläder då man kravlar en hel del på golven nu förtiden och får dregel och snor överallt! Det vore toppen med kläder som man kan ha till vardags men som man med ett skärp eller fina accessoarer kan förvandla till lite finare plagg.

Senare i eftermiddag ska vi på lite kalas för min farbror, de har inte sett Theo sen hans dop när han var 4 månader så det ska bli kul att dem får träffa han igen !

Lördag

Jag har mått kast hela morgonen, har haft så ont i magen, tror det kan vara för att jag ätit så starka värktabletter så jag skulle slippa ha ont i munnen efter den utdragna tanden, så fick jag ont i magen istället, aja! Nu börjar jag bli mig själv igen så snart ska vi göra oss i ordning och ge oss ut på stan innan vi ska iväg på middag på Texas longhorn med hela familjen för att fira mig, ännu en gång :) hoppas allt det magonda försvunnit tills dess så jag kan proppa i mig massa god mat!

Ha en trevlig lördag!

lillemansmor.blogg.se

Familjen, mamma, fästmö, sambo, inredning <3

RSS 2.0