Vintern

Väldigt länge sen jag skrev. Känner inte att jag har så intressant liv att skriva om. Jag jobbar med samma sak hela tiden, inte speciellt varierande arbetsuppgifter som jag kan skriva och berätta om, dessutom har jag tystnadsplikt om jobbet och de jag jobbar med. 

Vardagslivet rullar på och jag gör i princip samma sak varje dag, jobbar och är med Theo de dagar jag är ledig. Nu när det är massa snö så åker vi snow racer och leker i snön. Jag tycker de flesta klagar på att det kom snö men jag är mest glad att den hitta hit, jag tycker om vintern, och med vinter menar jag snö! Det är liksom ingen vinter utan snö. Utan snö är det grått och trist och jag blir deprimerad. Med snö blir det mysigare, roligare och vackrare utomhus. Och dom som klagar på att det är kallt, ja ni får klä på er bättre helt enkelt. Jag förstår att det blir kallt om man går ut i en vårjacka och sneekers! 

Min lilla plutt är sjuk just nu, ögoninflamation, som tur är märker han inte av den och är som vanligt, glad, busig och lite jobbig emellanåt ;) 



lillemansmor.blogg.se

Familjen, mamma, fästmö, sambo, inredning <3

RSS 2.0