Tisdag

Vi fick en härlig överraskning igår, eftersom min sambo nu mer är fastanställd så är han helt ledig imorgon MED LÖN, så fantastiskt. Så har vi aldrig innan haft det så det känns fantastiskt för oss. Och inte nog med det, igår fick vi en 5 personersbiljett till Kolmården så imorgon drar vi dit hela familjen. Och senare under eftermiddagen kommer Theos farmor med sambo på besök.

Idag ska vi snart till kontoret och lämna in lite tidsedlar och medan vi ändå är i vilbergen så ska vi stanna hos morfar Johan och umgås. (Tänk att om en månad så bor vi också där, underbart!)

Kalas för 1-åringen.

Igår föddes våran finaste Theo, han kom ut med kejsarsnitt klockan 18:55 efter 5 dagars lång förlossning, de flesta av er vet ju om vilken mardröm till förlossning jag gick igenom och sista dagen undrade jag faktiskt om jag skulle överleva eller dö om dom inte gjorde något snarast. Doktorn bestämde ÄNTLIGEN att jag skulle bli snittad och som sagt 18:55 såg och rörde vi våran son för första gången, dom la honom direkt vid mitt huvud och han började snutta på sin hand, han var det absolut vackraste vi sett och från den stunden blev vi en familj.

Ett år har nu gått och vi firade honom med kalas igår, massor paket, tårta och smörgåstårta, det blev så lyckat och hela min släkt och familj är så kära mot våran lilla prins. Det är tur att vi flyttar om en månad för alla paket fick inte följa med hem(vi har inte plats för mer) och i nya lägenheten får Theo ett stort eget rum där alla hans saker får plats.

Jag ser fram emot att se Theo växa upp, ge honom syskon och att få gifta mig med hans pappa. Men helst vill jag att det kommande året/åren kan gå lite segare än vad detta gjorde, det känns som jag bara hann blinka en gång och så var han ett år.

Jag älskar dig Theo, du är det finaste i mitt liv <3

Fredag

Har vaknat med migrän 2 dagar i rad nu, inte kul! Hade inga tabletter hemma idag så jag fick 2 av grannen, tur man har snälla grannar.

Idag slutar älskling lite tidigare och vi ska åka och skriva kontrakt och säga vilka tapeter vi ska ha på nya stället. Det kommer bli så tjusigt!
Sen börjar jag jobba halv 5 till halv 10, hem och sova och upp till jobbet igen vid kvart i 8 till halv 10 på kvällen!
Sen är det lillemans 1 års kalas. Kan inte förstå att han blir 1 år redan, sjukt!

Ha det bra!

Förberedelse!

Idag mår lilleman kanon, penicillinet gör susen!

Vi planerar kalas för fullt, idag ska vi åka och handla det sista till partajet för jag jobbar hela helgen, skönt att ha det gjort. Jag ska försöka mig på att göra en lchf smörgåstårta, annars får det räcka med lchf räkmacka eller nått, vi får se vad det blir. De som äter "normalt" får vanlig smörgåstårta och vanlig tårta.

Nu ska jag byta bajsblöja och sedan ska lilleman sova middag.

Idag för ett år sedan gick mitt vatten, äntligen skulle han komma, men tji fick vi, låg på förlossningen i ytterligare 3 dagar, det värsta och absolut bästa jag varit med om <3

Länge sen

Har inte orkat skriva här, lilleman har varit så sjuk! Han fick en rejäl magsjuka förrförra lördagen och var sjuk i en vecka typ, han är fortfarande inte sig själv min lilla plutt, 400 g har han gått ner, kanske inte låter mycket men på en bebiskropp syns det en hel del. Jag och Robban blev också magsjuka och det blev kaos! Mitt i allt detta har vi fått en ny lägenhet och flyttar redan om en månad (stress) + att vi planerar lillemans 1-års kalas som är på söndag! Och jag jobbar hela fredag och lördag också ja!

Vi hade visning på lägenheten igår och det var en söt tjej och hennes mamma som kom och kollade och dom gillade lägenheten jätte mycket och dom va så snälla så jag hoppas att hon får den, det var dottern som skulle ha den. Och jag måste säga att lägenheten är ju helt perfekt om man ska bo själv eller med en sambo, men inte med ett barn också hehe, blir trångt, den är bara på 50 kvm. Våran nya är nästan dubbelt så stor, 94 kvm, SKÖNT!

Nu ska jag och lilleman mysa, det är väl de enda positiva med att han varit sjuk, att han har blivit så himla mysig och vill kramas och pussas hela tiden.

Freeeeedaaaag

Äntligen fredag, älskling ska jobba imorgon men jag är ändå glad att det är helg nu. Jag, lilleman och min mamma ska på ljusparty hos en kompis imorgon, ska bli roligt, älskar ju ljus, men dom är väl svindyra men kanske kan vara värt just för att dom "håller" längre, vi får se vad som finns!

Idag ska jag köpa en flaska vin som jag och älskling kan smutta på ikväll till middagen, jag ska också förbi affären och köpa lite fräsch sallad till köttet jag ska marinera snart.

Bra dag

Jag och Theo har städat idag, vi var också en sväng på vårdcentralen och kollade upp lillens hosta, ja det var bara sån där förkylningshosta som kan sitta i JÄTTE länge, hans lungor lät som dom ska. Sen var vi på stan en sväng och handlade färska blommor liljor och tulpaner och 2 nya ljusstakar, genomskinliga och svarta ljus till det, jätte fint, och ett nytt duschdraperi som det var 70% rea på.

Ikväll ska vi äta marinerat kött med kokt blomkål och bea sås , yummi!



Torsdag

Jobbig dag igår, eller igår var det inte så jobbigt men idag är jag tröttare än tröttast! Jag har ju fått jobb som jag sa för ett tag sen, och det är vissa vardagkvällar och eftersom jag är hemma med Theo till kvart över 4 och börjar jobbet halv 5 och kommer hem kvart i 10 på kvällen så känner jag mig ganska mör dagen efter.

Idag ska vi inte göra någonting, Theo har blivit snorig och jag måste få iväg en inbjudan. Så blir nog hemmadag :)

Tisdag

Idag ska jag och lilleman gå till en lekpark, han ska få springa runt och bli skitig, äta sand, gunga och klättra på saker. Vi går till vasaparken för där finns det mycket klätterställningar och gungor. Vi tar med lite mellis och sen tar vi en lite längre promenad hem.

Det är mycket roligare att vara ute nu när han går och springer så bra. En krypandes bebis är ingen höjdare ute på vintern/våren.

Fredag

Helgen är kommen :)
Igår möblerade jag om lite hemma och vår städade hela lägenheten, tror jag fick ihop en hel påse med damm från under sängen och alla möbler som man inte flyttar på så ofta, vädrade ut hela lägenheten och skurade minsta lilla. Var till rusta på kvällen och köpte bl.a. en trasmatta till hallen, hallgolvet kändes så naket, och nu när vi inte kör in vagnen längre så kan vi ha en matta där, jag trodde dock att mattan skulle vara mycket längre men det var en liten matta, blev fint ändå :)

Idag ska vi ha dejt med Daniella och Leon och kika på deras nya hem.

Morgonen

Det sket sig ganska snabbt att försöka sova 1 gång om dagen, Theo blev jätte grinig, så jag tog honom till min famn och skulle mysa lite....nu snarkar han! Haha, min lilla sötkorv! För mig får han gärna sova 2 ggr om dagen, han blir mindre grinig då, hoppas bara han fortsätter vakna runt 6 istället för 5!

Sovande lilleman!

Sommartid :)

Eftersom vi flyttat fram klockan en timma så vaknar nu Theo 6 halv 7 istället, även fast man vet att klockan egentligen är 5 halv 6 så är det mycket skönare att det står 06:någonting än 05! Det sitter nog i psyket och hjärnan tror att man fått sova längre, det gör inte mig något, morgonen här slipper bli hundra timmar lång och lilleman har sovit 1 gång per dag (istället för 2) i 4 dagar nu, får se om det håller i sig eller om han saknar sin morgon-nap.

Igår hade vi en härlig ute dag hos min pappa och Theo kollade igenom morfars garage och fick mecka lite bil, han lekte i den stora brandbilen(lekställning) och ramla bland löv och gegga, det var jätte kul och när han skulle äta så vägrade han gå in, så vi åt mellis ute i solen.

Bloggat dåligt

Jag har inte kunnat blogga på ett par dagar för min data på mobilen tog slut, nu har det kommit ny så nu kan jag surfa runt igen :)

Påsken har varit härlig, i fredags var vi hos min pappa och Åsa som kom hem från USA i torsdags, och lördagen var vi hos min mamma och Johan och åt lchf påskmat och Theo fick påskägg med russin och dinosaurier i, och sen åkte vi till min kusin där halva släkten va och firade påsk, mysigt :) i går var vi hos robbans mamma med karl och åt bland annat rättikagratäng (lchf) så jädra gott det var! De kommer vi göra igen nu i veckan! Och idag ska vi ut till min pappa igen för att laga bilen.
Slappa när man är ledig, vad är det?

Jag ska jobba ikväll, och imorgon börjar Robban jobba igen och då är det tillbaka till vardagen och vi ska träffa fina Maria <3

lillemansmor.blogg.se

Familjen, mamma, fästmö, sambo, inredning <3

RSS 2.0