Jun. 24, 2013

Jahopp det var den helgen.. Jag jobbade precis hela helgen, 30 h och nu är jag trött som en..jag vet inte vad. Orkar knappt hålla uppe ögonen idag, och självklart ville Theo upp klockan 5 istället för 6 som han brukar. Det lär inte bli många knop här idag, måste försöka sova när lillen sover för annars vete tusan hur jag ska klara dagen.

Glömt bloggen

Jag har glömt bort att jag har min lilla blogg. Livet flyter ju på liksom, jag är med Theo på dagarna, och jobbar vissa kvällar och helger. Nu jobbar jag 2 kvällar i rad och hela midsommarhelgen, bra med pengarna men jag saknar mina pojkar väldigt mycket när jag jobbar 30 timmar på en helg, men jag är väldigt glad åt mitt jobb.

Vi har ju flyttat som ni vet och gu vad vi trivs där vi bor nu. Älskar det verkligen, lägenheten, vilbergen, området, allt! Känns som vi blev lugnare och tryggare hela familjen när vi flyttade från stan och kom till en lugnare plats utan fyllon, knarkare och tjuvar som det fanns gott om där vi bodde förr.

Nu ska jag arbeta vidare.

Länge sedan

Jag har inte haft tid eller ork att blogga på nån vecka eller mer, vi har flyttat och som alla vet är det miljoner saker att göra. Flytta allting från det gamla till det nya, sätta alla möbler på plats, flyttstäda gamla lyan, sätta upp hyllor, speglar, tavlor, fixa på balkong, tvätta, städa, ordna i skåp, köpa lite nya möbler(vi flyttade från 49 kvm till 95 kvm) så det ekar lite här och var hehe. + att några jävla idioter har brutit sig in i vårat gamla förråd( när vi bodde i andra lägenheten) och snott massor med saker, alla Theos bebis saker, inlines, skridskor, kläder, julpynt, mina 2 gitarrer, förstärkare osv osv. Fan vad jag hatar människor som gör sånt!

Aja, nu ska vi ner till gamla stället och ha städbesiktning och sen lämna in nycklarna. Sen är jag fri från gettot!

Älskar min nya utsikt :)

lillemansmor.blogg.se

Familjen, mamma, fästmö, sambo, inredning <3

RSS 2.0