Sömn

Lilleman och Skrållan sover men jag väcktes av sambons alarm och sen kunde jag inte somna om, typiskt. Theo har förresten aldrig varit en sån som kommer in till oss (mig, bara mamma som gäller på natten tydligen) men senaste tiden så kan det hända rätt ofta, kanske nån gång i veckan att han blir ledsen och springer ut till mig, eller att han ligger kvar och gråter i sin säng tills någon av oss hämtar han. Jag undrar vad det beror på bara. 


Fina lilleman <3!


Lamp-kärlek

Köpte lite nytt till hemmet i går. Bland annat denna häftiga lampa 



Nu nattas det barn och sen blir det film. 

Puss

fina nätter

Båda mina barn har sovit helt underbart inatt, Theo från 19:30 och sover fortfarande och Lilly från 20:30 åt vid 23:30 och sov hela natten till 06, åt lite och somnade om igen. Jag njuter och passar på att lägga mig i sängen och lyssna på en podd. Det gäller att ta tillvara på dessa lugna stunder. 
Theo och jag är sjuka också så det blir en lugn helg med tillfrisknande för vår del. 


Älskar att snuffa på denna lilla nacke<3


Matta

Beställde en ny matta till köket. Den var för kort men sjukt snygg så behöll den till hallen istället. 

Puss

Helg

Helgen går som alltid sjukt fort och det är redan söndag, buhu :(. I fredags var vi på kalas hos Theos kusiner, ena kusinen fyllde 5 år, så pass stor redan!! Och igår var vi hos våra vänner Linnea och Martin och deras 3 barn, vi hälsade nämligen deras nyaste tillskott välkommen till världen, lilla fina Elliot. Vi har jämngamla barn redan men Lilly och Elliot skiljer det knappa 2 månader mellan så det är riktigt kul. Ser fram emot mycket bebisbus ❤️ 

Idag ska vi till morfarn under dagen och senare i eftermiddag ville mormorn och extra morfarn komma hit och pussa på sina barnbarn. Jag förstår att dom saknar barnen nu när vi inte träffas varannan dag längre, dom hjälpte mig mycket med barnen när sambon jobbade borta i veckorna. Nu har han ett nytt jobb som han börjar på måndag och jag ser fram emot ett "nytt" liv med att få ha han hemma om kvällarna. Tänk att saker och ting nästan alltid löser sig. 

Min finaste Theo.

Hoppas ni har/haft en fin helg. 
Puss! 

Hej igen.

Oj, jag har inte skrivit här på ett år såg jag. Det har hänt en del kan en säga. Jag har varit gravid igen och fått ett barn som heter Lilly, Theo blev storebror den 3/12-14. Hon är alltså redan över 2 månader och tiden bara rusar iväg. Det är en babyboom i min vänskapskrets kan man säga, en fin vän fick sitt 3e barn i början av februari nu och 2 andra vänner väntar barn till våren och sommaren, en sitt andra och en sitt första. Massa bebiskärlek <3

Jag hoppas på att jag ska börja tycka det är kul att skriva igen, det går i vågor det där, men ett år ska det inte behöva ta tills nästa inlägg. 




Puss. 


lillemansmor.blogg.se

Familjen, mamma, fästmö, sambo, inredning <3

RSS 2.0